Call center

Hvorfor vælge TMC Telemarketing til mødebooking?

TMC Telemarketing er et call center med mange års erfaring i mødebooking, der tilbyder telesalg og telemarketing, mødebooking, telefonpasning og kurser i mødebooking og telemarketing.

Desuden hjælper vi virksomheder med at få overblik over markedet ved hjælp af kundeanalyser, markedsscreening samt indkøb, behandling og optimering af data.

Kontakt os og hør mere om, hvordan vores call center med mange års erfaring i mødebooking kan hjælpe din virksomhed til vækst.

 

lad vores call center booke dobbelt så mange kvalitetsmøder

Som professionelt call center kan TMC Telemarketing erfaringsmæssigt booke dobbelt så mange møder, som din virksomheds medarbejdere selv præsterer.

Mødernes kvalitet er altid lige så vigtig for os som antallet. Vi booker kun møder med virksomheder, hvor der er potentiale til salg.

Alle medarbejdere i vores call center er erfarne, fastansatte professionelle med erfaring i mødebooking. De ved, at mødebooking handler om at skabe varige relationer og økonomisk vækst for din virksomhed.

 

Få overblik over markedet med markedsscreening, kundeanalyser og data

Ingen virksomhed får succes uden indsigt i markedet og kundernes behov.

Ved hjælp af markedsscreening, kundeanalyse, dataindsamling og segmentering skaber vores call center det overblik, der er livsnødvendigt for din virksomhed.

 

Kundeanalyse sikrer en loyal og voksende kundegruppe

Vi gennemfører også professionelle kundeanalyser.

Call centerets phonere kontakter din virksomheds kunder for at få indsigt i deres købsoplevelse.

Vi stiller de rigtige spørgsmål og skaber den positive kontakt, der forstærker kundernes relation til din virksomhed.

Kundernes tilbagemeldinger gør det muligt for dig at optimere købsoplevelsen.
Det sikrer, at kunder fastholdes – og nye kommer til.

 

Markedsscreening forbedrer din konkurrenceevne

TMC Telemarketings erfarne medarbejdere undersøger, hvornår potentielle kunder har brug for netop din virksomheds spidskompetencer.

Som call center med mange års erfaring i mødebooking har vi ekspertisen til at sikre optimering af salgskampagner og bedre udnyttelse af markedsføringsmidler.

 

Indsamling, rens og validering af data skaber overblikket

I TMC Telemarketing er vi specialister i indsamling, rens, berigelse og validering af data om din virksomheds marked.

Vi hjælper også gerne virksomheder, der vil indkøbe nye databaser, ligesom vi kan påtage os Conzoom-, Mosaic- og Dataminingkørsler. Viden om kunderne og markedet er nøglen til succes for din virksomhed. Vi leverer de data, som er nødvendige for at løfte din omsætning.

Kontakt TMC Telemarketings call center med erfaring i mødebooking og hør mere om, hvordan et professionelt call center styrker netop din virksomhed.

Professionel mødebooking = flere møder = mere salg.