KantineDataBasen – Den offentlige sektor

KantineDataBASEN beskriver produktions- og modtagekøkkener i landets storkommuner samt produktions- og modtagekøkkener på landets hospitaler/sygehuse med mere end 50 ansatte.

 

KantineDataBasen – Den private sektor

Baserne beskriver kantineforhold i alle virksomheder med mere end 50 ansatte samt madproduktion på hotel- og konferencecentre, caféer og restauranter med mere end 10 ansatte.

Begge baser er udviklet efter branchens ønsker, der enten direkte eller via grossister leverer til virksomhedernes kantiner og/eller til madproduktion på hoteller, konferencecentre, caféer og restauranter.

KantineDataBasen®

TMCTelemarketing sikrer en fuldt opdateret database til virksomheder og interessenter, der ønsker en komplet database over:

  • Kantineforhold i alle virksomheder med mere end 50 ansatte
  • Beskriver køkkenforhold på cafe´er, hoteller, konferencecentre og restauranter
  • Produktions- og modtagekøkkener i landets storkommuner
  • Produktions- og modtagekøkkener på landets hospitaler/sygehuse med mere end 50 ansatte
  • KantineDataBASEN har e-mail med permission på næsten 90 % af de kantine-/køkkenansvarlige og beskriver mere end 2.000.000 bespisninger om ugen.
  • Køberne af baserne får mulighed for: direkte mail – dialog med kantine- og køkkenansvarlige