Vi booker møderne for dig og du kan koncentrere dig om at sælge!

Du får kontakt til de rigtige kunder.

Se din omsætning stige i takt med flere møder til din virksomhed.

Hvorfor vælge os til mødebooking?

Søger I markedets stærkeste samarbejdspartner inden for mødebooking? TMCTelemarketing booker årligt møder for en lang række større danske virksomheder inden for bl.a. transport, it, forsikring, medicinal og print.

“Et børsnoteret forsikringsselskab oplever en stigning på 12 – 14 % i salget til erhverv i forlængelse af møder booket til assurandørerne.”

Kontakt os uforpligtende og hør mere om, hvad vi kan gøre for jer på
tlf. 70 23 52 12.

Mere end 125.000 møder

Vor viden og knowhow om mødebooking er helt unik, og vi har efterhånden booket over 125.000 møder til danske erhvervskunder. I TMCTelemarketing ved vi, hvad der skal til for at få succes med mødebooking, og vi er anerkendte for vores evne til at flytte markedsandele.

Fra 0,8 til 2,1 ordrer pr. konsulent pr. dag

“Inden vi fik leveret møder fra TMCTelemarketing, havde konsulenterne en ordreafslutning på 0,8 ordrer pr. dag, dvs. ordrer med underskrift. Efter vi har fået møder fra TMCTelemarketing, er ordreafslutningen 2,1 ordrer pr. konsulent pr. dag.”

Fra index 100 til index 150

“Fra TMCTelemarketing får vores konsulenter leveret møder tre dage om ugen. De sidste to dage skal konsulenterne selv booke møderne. På egne bookede dage er salgsindekset 100. På dage med møder fra TMCTelemarketing er salgsindekset 150…”